воскресенье, 3 мая 2015 г.

Рефлексія навчання на курсі

    Навчання на курсі допомогло мені відкрти для себе таке направлення у роботі як проектна діяльність, я навчитився створювати свої власні проекти з правильним підходом, навчаився шукати проблематики та ставити головні питання та цілі які будуть розглядатися у проекті.         Для того щоб створювати та впроваджувати проект у реальне життя потрібно дуже багато проробити організаційної роботи щоб у подальшом виступати для дітей як фасилітатор.      Проект допомагає вирішувати поставлені завдання:
- пошуку та обробки інформації;
- систематизувати інформацію;
- презентувати опрацьований матеріал;
-  розвивати творчий потенціал та фантазію;
- здобувати нові знання на практиці;
- збагачувати словниковий запас;
- висловлювати своєї власної думки та роздумів;
- отримувати позитивні емоції від роботи над проектом;
- підвищувати рейтинг та зацікавленості до предмету.
Позитивною стороною у проекті є самооцінювання у групі, дітей оцінює вчитель на кінцевому етапі, а також група оцінює кожного участника. Вчитель виступає консультантом допомагаюючи шукати потрібну інформацію та сам є тим джерелом інформації для дитини, проводить координацію роботи над проектом.
Проект - це щось нове та інноваційне, у сучасному суспільстві необхідне тому що використання інформаційних технологій у навчанні підвищує зацікавленість до вивчення предмета, учні проявляють свої можливості та вміння показувати свою роботу загалу і це переспективне майбутне яке дозволить обрати своє майбутнює або навіть зв'язати свое життя із ІКТ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий