пятница, 10 апреля 2015 г.

Модуль2. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме наскільки є необхідним даний метод проектів для розвитку інформаційної культури - розвиток навичок пошуку, обробки, збору та презентації матеріалів. На початковому етапі модулю головними аспектами виділяються постановка цілей та питань проекту. Найважчим оформити ключове питання яке повинно містити значуще підґрунтя для розвитку даного проекту, тобто мотивувати учнів на участь у даному проекті.
При складанні завдань потрібно звертати увагу на розвиток творчих здібностей учнів. Залучити учнів до колективної роботи, тому основні завдання проекту будувалися таким чином, щоб враховувати групову роботу, але і індивідуальна робота повинна бути врахована. 
Метод проектів навчив мене розуміти необхідність складання, що можна індивідуалізувати навчальний процес, дозволяє учню проявляти самостійність та автономність, організації та контролю своєї діяльності. 
Головний аспект який я бачу у розгляді своєї теми з предметний зв’язок різних дисциплін. Щоб залучити учнів до вивчення теми можна використовувати метод проекту.


Комментариев нет:

Отправить комментарий